BørneIntra v2.19.1

Fanø Børnehave

Æ Hjøwervej 4Nordby6720 Fanø

Tlf.: 75 16 24 23

Tlf 2.: 29361159

Fanø Børnehave (Fanø børnehave)

institutionsfoto.

Åbningstid: 6.30 - 17.00, fredag dog 6.30 - 16.00

Der kan tilbydes udvidet åbning fra kl. 6.00 eller til 17.30/16.30, hvis behovet er arbejdsrelateret og meldes 4 dage før.

Fanø Børnehave er en selvejende institution med en grundnormering på 33 børn, i alderen 3 år til skolestart. Børnehaven ligger i naturskønne omgivelser, som vi boltrer os i flere timer dagligt. Vores læreplan er bygget op omkring de 6 overordnede læringsmål, samt de 5 principper, der er udarbejdet at vores forældrevalgte bestyrelse.

Vores målsætning er, i samarbejde med forældre, at skabe trygge rammer og et miljø, hvor børnene enkeltvis og i gruppen kan udvikle sig til selvstændige, sociale, kreative og nysgerrige mennesker.

 

Fanø Børnehave har mange årlige traditioner. Hver sensommer inviterer vi alle børnes bedsteforældre til, at være sammen med deres børnebørn en enkelt formiddag. I efteråret inviterer vi til overnatning for alle børn der er fyldt 4 år, til jul får vi besøg af julemanden, som holder juletræsfest med os. Vi holder også juleafslutning for alle forældre og børn med æbleskiver på bål, glögg, saft og hjemmebag. I foråret inviterer vi forældrene til legepladsdag, hvor vi maler, bygger, repererer børnehaven og legepladsen og slutter af med at spise sammen. Sidst i juni slutter vi året af med en sommerfest, hvor vores førskolebørn optræder med teater. Og som noget helt nyt, åbner vi også et minimarked hvor vi sælger fine ting som børnene selv har lavet. Pengene går til vores forældre forening. Foreningen har tidligere givet tilskud til sælsafari, tryllekunstner, teater mv.